Het Team

 

Met ‘Thuiszorg Maas & Duin’ willen wij meer bieden dan verpleging!

U mag voor uw dagelijkse verzorging en comfort rekenen op Natascha en Heidi. Door een professionele aanpak te integreren in een geest van huiselijkheid  reiken wij u een helpende hand. Met een luisterend oor, altijd empathisch en met een vleugje humor helpen wij u onbezorgd van dag naar dag. Bij ons staat u centraal!

Wij geloven allebei dat een goede communicatie de olie op de radertjes is van een kwaliteitsvolle organisatie. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan een goede informatie-uitwisseling, zowel met u, tussen elkaar als met alle andere betrokkenen in uw zorgverlening.


heidi gryncewicz PHOTO-2021-01-17-20-00-15[679]

Ik ben een flexibele, gepassioneerde verpleegkundige en kijk positief naar elke dag. Een goede verzorging gecombineerd met een hoge mate aan empathie mag u elke dag opnieuw van mij verwachten! Ik studeerde af in 2018 en heb ondertussen 3 jaren ervaring in de thuisverpleging.

 


natascha sieborgs_DSC0018

Ik ben een goedlachse enthousiaste verpleegkundige. De koe bij de horens vatten met oog voor detail bij uw dagelijkse verzorging, daar mag u op rekenen! Ik volgde mijn opleiding aan het VTI te Hasselt en heb ondertussen 7 jaren ervaring in de thuisverpleging.